top of page

Eagle Fight Gym begon in 2005 met slechts een paar mensen die samen kwamen om te doen waar ze van houden. Ze wisten niet dat het zou uitgroeien tot het Kickboks team die het vandaag de dag is. Onze toegewijde leden komen graag vaak samen voor verschillende evenementen en activiteiten. Passie en enthousiasme gaan bij alles wat we doen hand in hand. 

Onze deur staat altijd open voor nieuwe leden, ongeacht hun ervaringsniveau. We zijn er trots op mensen vanuit heel Mol en omgeving samen te brengen. 

Waar staan wij voor als club?

Als kickboksclub zijn wij trots om jongeren met gedragsproblemen te helpen door hen te trainen in een actieve en disciplinerende omgeving. Kickboksen biedt niet alleen verbetering van fysiek welzijn, maar ook mentaal welzijn voor zowel jongeren als volwassenen. Onze ervaren trainers zijn toegewijd aan het creëren van een omgeving waarin jongeren zich kunnen concentreren op persoonlijke groei en verbetering van hun zelfvertrouwen en zelfdiscipline. Bovendien worden ze ook fysiek uitgedaagd en gestimuleerd om hun doelen te bereiken. Door de combinatie van discipline en fysieke activiteit biedt kickboksen een unieke kans voor jongeren om hun leven te verbeteren en een gezonde, actieve levensstijl te ontwikkelen.

Skills

 

Click to add a skill

Click to add a skill

​Click to add a skill

Click to add a skill

​Click to add a skill

Languages

 

Click to add a language

Click to add a language

Click to add a language

Click to add a language

Click to add a language

bottom of page